Souvenirs

Souvenirs chocolade – leuk voor uw buitenlandse relaties

Souvenirs chocolade is niet alleen geschikt voor de verkoop in de souvenirwinkel maar als bedrijf zult u hier uw buitenlandse relaties ook een plezier mee doen. Ook hierin bieden wij u een grote keus. Zoals bijvoorbeeld heerlijke Belgische chocolade van topkwaliteit in een luxe blikken trommel met afbeeldingen van Hollands welvaren. Wilt u het wat bescheidener aanpakken hebben we ook doosjes met klompjes van chocola of chocolaatjes met een wikkel met oud Hollandse prentjes in leuke verpakking. Ook repen met een “Hollands” wikkel zijn een aanrader.

 

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken en souvenirs. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen!

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.