Sint chocolade

Sint chocolade van A tot Z

Een typisch Nederlandse lekkernij is de chocoladeletters. Vrijwel iedere Nederlander krijgt vóór en tijdens het Sinterklaas feest meerdere chocoladeletters voor de kiezen. En laten we eerlijk zijn: dat vinden we dat helemaal niet erg, of wel? Geen wonder dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om ook chocoladeletters weg te geven. Want kent u iemand die geen chocolade lust? Die kans is klein. Organisaties, die altijd naarstig op zoek zijn naar een one size fits all-cadeau, beseffen dat een in chocolade gegoten letter altijd in de smaak valt.

Laat uw chocoladeletters personaliseren

In plaats van naar de supermarkt of groothandel te rijden en honderden chocoladeletters in te slaan, kiezen bedrijven, instellingen en verenigingen liever voor een gepersonaliseerde optie. Hier komt ChocoladeTotaal – dé specialist in chocoladeletters met logo’s, teksten en versieringen- bij kijken. Op deze pagina laten wij zien wat er mogelijk is met chocola. Er zijn verschillende manieren waarop u uw organisatie op het ‘bruine goud’ kunt laten vereeuwigen: kies voor een verpakking op maat of laat uw logo op een schildje op de chocola aanbrengen. Een andere optie is het bevestigen van uw boodschap via een eetbare transfer sheet. De mogelijkheden zijn legio en daarom gaan we ze één voor één bij langs op deze pagina. De voorbeeldfoto’s geven u een goed beeld van het eindresultaat.

Altijd duurzaam

Zowel uw organisatie als ChocoladeTotaal hebben principes. Cacao-boeren zijn in het verleden -en worden soms nog steeds- benadeeld en uitgebuit. Wij doen daar niet aan mee en kopen onze ingrediënten fairtrade in. Onze chocoladeletters dragen met trots het keurmerk UTZ en Cocoa Horizons waar u als organisatie het juiste voorbeeld mee geeft.

Vraag een offerte aan

Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladeletters heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Neem vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de feestdagen! Bestel uw chocolade-online.

Onze chocoladeletters zijn er in diverse vormen en maten. Wij bieden u:

  • Chocolade Schoenletter 80 en 100 gram
  • chocoladeletters 135 gram.
  • Chocoladeletter van 175 gram
  • Chocoladeletter van 200 gram
  • Luxe chocoladeletters gedecoreerd
  • Chocoladeletters met logo
  • Chocoladeletters gedecoreerd en met logo
  • Pralinéletters 165 gram
  • chocolade transferletters

Chocoladeletters, chocolade plakken en Sinterklaas bonbons met of zonder uw logo

Ons aanbod aan Sint chocolade is enorm en eventueel naar uw wensen samen te stellen. Zo treft u naast de standaard letter in puur, melk of witte chocolade allerlei extra’s om de chocoladeletter een luxer uiterlijk te geven. Wij bieden de mogelijkheid om een chocoladeletter aan te bieden die sierlijk gedecoreerd is, het logo van uw bedrijf bevat en een luxe verpakking heeft. Met een stijlvol luxe geschenk onderscheidt u zich en dat zou doorslaggevend kunnen zijn tot het aankopen van uw producten. Naast chocoladeletters bieden wij chocoladeplakken met Sintprint. Ook deze chocolade plakken zijn met uw logo te verkrijgen in een luxe gouden verpakking.

Chocolade relatiegeschenken voor Sinterklaas

Bent u op zoek naar originele Sinterklaas geschenken voor uw bedrijf? Wilt u uw personeel verrassen met een chocolade letter of bent u van plan om klanten een chocolade presentje met Sinterklaas te geven? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan choco geschenken maar eens. Bij ChocoladeTotaal.nl vindt u diverse chocolade geschenken voor het Sinterklaas feest.
Bestel uw chocolade-online.
ChocoladeTotaal: Sinterklaas letters en chocolade plakken met Sintprint en logo

Een chocoladeletter is het ideale Sinterklaas geschenk. Onze Sinterklaas chocolade relatiegeschenken kunt u via de site direct bestellen. Hebt u een vraag over onze Sinterklaas letters of wilt u zelf een chocoletter laten samenstellen? Stuur voor meer informatie een e-mail met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033