Chocolade schildjes

Chocolade voor horeca – chocolade schildjes

Chocolade schildjes van witte chocolade waarmee u uw heerlijke dessert op originele wijze afmaakt. De schildjes zijn handgemaakt waardoor de vorm enigszins aan uw logo is aan te passen en uw logo of tekst is in full colour af te drukken. Minimum bestelhoeveelheid 1000 stuks.

Nieuw in ons assortiment zijn de chocoladeschildjes van melk, puur of wit in diverse vormen en maten. Deze logo schildjes zijn ook ideaal als taartschildjes en gebakschildjes te gebruiken maar natuurlijk ook op ijs en desserts. In maximaal 4 kleuren te bedrukken. (niet full colour). Deze logoschildjes zijn leverbaar vanaf ca. 2500 à 3000 stuks. Klik op de foto voor onze scherpe staffelprijzen. 

 

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de feestdagen! Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.