Kerstchocolade

Chocolade Kerst relatiegeschenken

De heerlijkste Kerstchocolade voor uw bedrijf of vereniging bestelt u bij ChocoladeTotaal. Wij bieden een breed assortiment aan kwalitatieve smaakvolle Kerst geschenken voor ondernemingen, ziekenhuizen, restaurants, hotels en verenigingen. Laat u verrassen door ons aanbod en informeer naar de mogelijkheden tot het samenstellen van uw eigen Kerstchocolade relatiegeschenk of attentie. Het aanbieden van een smakelijk Kerstgeschenk zullen uw klanten en relaties enorm waarderen en ervoor zorgen dat uw onderneming niet vergeten wordt. Klik op de foto voor onze scherpe staffelprijzen.

 

Kerstchocolade – kerstbonbons, kerstpralines, kerstkransen en kerstfiguren

Chocolade Totaal biedt u Kerst chocolade van topkwaliteit. Naast de traditionele kerstkransjes, kerstpralines en kerstballen is het bij ons ook mogelijk om chocolade gadgets te bestellen. Chocolade kaarten, chocolade wijnflessen en kerstmandjes zijn enkele voorbeelden van ludieke chocolade kerstgeschenken.

Nieuw in ons assortiment zijn kerstfiguren en kransjes van fondant en zachte suikerfiguurtjes van pectine met een suikerlaagje. Voor de sfeervolle Kerstdagen een goede aanvulling aan fijne confiserie producten van hoge kwaliteit.

ChocoladeTotaal: De specialist in Kerstchocolade als relatiegeschenk