Chocoladerepen met eigen wikkel

Chocoladerepen met eigen wikkel als promotie geschenk

Bestel uw chocoladerepen met eigen wikkel direct bij de specialist. Grote keuze, snelle levering en echt voordelig. Uw boodschap op chocoladerepen met eigen wikkel? Chocolade repen van duurzame chocolade als marketing instrument of gewoon als bedankje is een geschenk waarmee u altijd scoort. Bijna iedereen wordt blij van een stuk chocola en neemt en passant uw boodschap ter harte. Het wikkel is geheel naar eigen inzicht te ontwerpen in full colour en worden op een professionele manier gedrukt. Op zacht glanzend papier gedrukt geeft het de uitstraling die u beoogt. Laat uw give-away verzorgen door de specialist in chocoladerepen met eigen wikkel.  De chocolade repen met eigen wikkel zijn leverbaar vanaf ca. 200 stuks maar ook grotere aantallen is natuurlijk geen probleem. Bestel uw repen voordelig bij ChocoladeTotaal en u bent gegarandeerd tevreden. Bekijk hieronder onze prijzen en voorbeelden:

 

Chocoladerepen met eigen wikkel – bestel ze bij de specialist

Profiteer van onze jarenlange ervaring en bestel uw repen met eigen wikkel met de zekerheid dat u tevreden bent met het resultaat. Wij zorgen voor uw betaalbare weggever met een professionele uitstraling die altijd in de smaak valt. De fairtrade chocolade repen zijn van een uitstekende kwaliteit en is er in melk-, pure- of witte chocolade en kunnen geleverd worden in minireepjes van 40 gram maar ook in grote repen van 75 gram, 100 gram of zelfs 200 gram. U kunt kiezen uit een van onze standaard wikkels als basis waarop u uw logo of tekst kunt laten drukken. Natuurlijk kunt u ook een eigen ontwerp maken afgestemd op uw marketing campagne. Heeft u geen eigen dtp afdeling en vindt u het lastig om zelf een wikkel te ontwerpen dan kunt u tegen een scherp tarief gebruikmaken van onze dtp-er met gevoel voor stijl. De bedrukte repen zijn uitstekend geschikt als geschenk op beurzen en evenementen maar natuurlijk ook als bedankje of product promotie. Een private label chocolade reep als give away is lekker en niet duur.

Last but not least:

Behalve de chocolade zijn ook de wikkels van uitstekende kwaliteit. Gedrukt op zachtglanzend 115 grams papier garandeert dat een professionele uitstraling en het is net even minder gevoelig voor beschadiging dan het traditionele wikkeltje. Geen instelkosten. Korte levertijd!

Enkele gelegenheden zijn:

Feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis en Pasen
De opening van uw kantoor of winkel
Een te vieren jubileum
Als give-away op een beurs
Dag van de verpleging
Dag van de leraren
Secretaressedag
Dag van de mantelzorg

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.