Promotie Chocolade

Chocolade als promotiegeschenk

Promotiegeschenken chocolade is er in zoveel variaties omdat het zich uitermate goed leent als promotie- of relatiegeschenk. Als je daarbij bedenkt dat bijna iedereen gek is op chocola is succes verzekerd. Met chocola kunt u alle kanten op want chocola valt te bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, te wikkelen met een eigen wikkel, maar ook in bijna iedere vorm te gieten. Zo kunt u ter ondersteuning van uw marketing activiteiten uw logo in chocolade maken maar bijvoorbeeld ook een vorm van uw product. Niets zo aansprekend als een lekkere weggever waarmee u in één oogopslag laat zien waar het om draait. Op uw verzoek zijn bijna alle vormen te maken. Originaliteit in zijn puurste vorm!

Totaalaanbod:

Onze chocoladerepen met bedrukt wikkel en Napolitains (chocolaatjes voor bij de koffie) bieden weer heel andere mogelijkheden door het geheel naar uw smaak te bedrukken van het wikkel. Bij chocoladerepen kan dat al vanaf kleine oplages.

Ook bedrukte chocolade waarop direct op de chocolade gedrukt wordt is een populaire manier voor het promoten van uw bedrijf of product en dus uitermate geschikt als promotie chocolade. Op witte chocolade kan vrijwel iedere afbeelding, foto of tekst geprint worden. Onze logopralines of chocoladekaarten bieden daarvoor onuitputtelijke mogelijkheden.

Ook kunnen we met bijvoorbeeld onze bonbons en andere losse chocolade een promotiegeschenk of kleine geschenkjes maken die uw klant zal aanspreken. Dit kan met diverse verpakkingen zoals ballotins, kubus doosjes, zakjes en andere verpakkingen van groot tot klein die wij dan weer kunnen personaliseren met een sticker, sleeve, banderol of een leuk kaartje. Dan is de inhoud “standaard” maar met een stijlvolle verpakking waarmee u goed uitpakt.

Concentreert u uw marketing activiteiten zich op de voetbal branche dan kunnen wij u ook diverse leuke geschenkjes aanbieden die in het algemeen zijn te personaliseren, en voor diverse speciale wensen bent u bij ons ook op het goede adres.

 

 ChocoladeTotaal: Specialist in promotiegeschenken van chocolade

Met onze promotie chocolade kunt u uw relaties op een smaakvolle en unieke wijze verrassen!  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan betreffende de mogelijkheden qua ontwerp, aantallen en verpakking. Stuur een e-mail met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.