Voetbal Chocolade

Op deze pagina vindt u onze voetbal chocolade selectie.

Een uitgelezen selectie van voetbal chocolade voor uw voetbalvereniging. Maar u kunt natuurlijk ook een selectie maken voor geheel ander doeleinden. Aan u de keus. Een kleine opmerking om rekening mee te houden; niet alle voetbal chocolade is het gehele seizoen leverbaar dus informeer naar de mogelijkheden.

Concentreert u uw marketing activiteiten zich op de voetbal branche dan kunnen wij u ook diverse leuke geschenkjes aanbieden die in het algemeen zijn te personaliseren, en voor diverse speciale wensen bent u bij ons ook op het goede adres.

 

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de feestdagen!

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.