Chocoladerepen met eigen wikkel

Chocoladerepen met eigen wikkel als promotie geschenk

Uw boodschap op chocoladerepen met eigen wikkel? Chocolade repen van fairtrade chocolade als marketing instrument of gewoon als bedankje is een geschenk waarmee u altijd scoort. Bijna iedereen wordt blij van een stuk chocola en neemt en passant uw boodschap ter harte. Het wikkel is geheel naar eigen inzicht te ontwerpen in full colour en worden op een professionele manier gedrukt. Op zacht glanzend papier gedrukt geeft het de uitstraling die u beoogt. Laat uw give-away verzorgen door de specialist in chocoladerepen met eigen wikkel. Natuurlijk kunt u uw wikkel zelf ontwerpen maar wij bieden ook de mogelijkheid om tegen een scherp tarief u het werk uit handen te nemen en een wikkel voor u ontwerpen. De chocolade repen met eigen wikkel zijn leverbaar vanaf ca. 200 stuks maar ook grotere aantallen is natuurlijk geen probleem. Bestel uw repen bij ChocoladeTotaal en u bent gegarandeerd tevreden. Bekijk hieronder onze prijzen en voorbeelden:

Chocoladerepen met eigen wikkel – bestel ze bij de specialist

Profiteer van onze jarenlange ervaring en bestel uw repen met eigen wikkel met de zekerheid dat u tevreden bent met het resultaat. Wij zorgen voor uw betaalbare weggever met een professionele uitstraling die altijd in de smaak valt. De fairtrade chocolade repen zijn van een uitstekende kwaliteit en is er in melk-, pure- of witte chocolade en kunnen geleverd worden in minireepjes van 35 gram maar ook in grote repen van 75 gram, 100 gram 180 gram of zelfs 200 gram. U kunt kiezen uit een van onze standaard wikkels als basis waarop u uw logo of tekst kunt laten drukken. Natuurlijk kunt u ook een eigen ontwerp maken afgestemd op uw marketing campagne. Heeft u geen eigen dtp afdeling en vindt u het lastig om zelf een wikkel te ontwerpen dan kunt u tegen een scherp tarief gebruikmaken van onze dtp-er met gevoel voor stijl. De bedrukte repen zijn uitstekend geschikt als geschenk op beurzen en evenementen maar natuurlijk ook als bedankje of product promotie. Een private label chocolade reep als give away is lekker en niet duur.

Last but not least:

Behalve de chocolade zijn ook de wikkels van uitstekende kwaliteit. Gedrukt op zachtglanzend 115 grams papier garandeert dat een professionele uitstraling en het is net even minder gevoelig voor beschadiging dan het traditionele wikkeltje. Korte levertijd!

Enkele gelegenheden zijn:

Feestdagen zoals Sinterklaas, Kerstmis en Pasen
De opening van uw kantoor of winkel
Een te vieren jubileum
Als give-away op een beurs
Dag van de verpleging
Dag van de leraren
Secretaressedag
Dag van de mantelzorg

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; je kunt immers niet vroeg genoeg met de voorbereidingen van de feestdagen beginnen.

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.