Ga terug |

Horeca chocolade

horeca-chocoladeChocolade bonbons en chocolaatjes als traktatie in uw café, restaurant of hotel

Verwen uw gasten eens met heerlijke chocolade voor bij de koffie of het nagerecht. ChocoladeTotaal biedt u overheerlijke horeca chocolade producten van de beste kwaliteit. Al deze horeca chocolade, bonbons en pralines zijn te verkrijgen in een mooie verpakking eventueel bedrukt met uw logo of de naam van uw café, hotel of restaurant. Een chocolaatje bij de koffie of het dessert is de extra attentie waardoor klanten een voldaan gevoel zullen krijgen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kijk verder naar onze Napolitains en Logoschildjes

ChocoladeTotaal staat garant voor de een sublieme kwaliteit en een goede prijs! Onze chocolaatjes, bonbons en pralines zijn gemaakt van de allerbeste chocolade en zijn in diverse smaken en formaten te verkrijgen. Chocolade met eventueel uw naam of logo is een ware traktatie bij een kopje koffie of een gebakje in uw restaurant, hotel of café.

De voordelen van bestellen van uw horeca chocolade bij ChocoladeTotaal zijn:

  • Originaliteit
  • Betaalbaar
  • Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • Snelle levertijd

Chocolade Totaal: Leverancier van chocolade aan de horeca en bedrijven.
ChocoladeTotaal is al meer dan 10 jaar specialist in het leveren van koffie-chocolaatjes, Napolitains, gastenchocolaatjes, bonbons, en pralines aan de Horeca. In ons klantenbestand staan naast hotels, restaurants en café’s ook vele bedrijven in het midden- en kleinbedrijf en de non-profit sector die een leuke attentie voor bij de koffie of thee willen aanbieden aan relaties die langskomen. Informeer bij ons over de mogelijkheden van bedrukte bonbons en chocolaatjes. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.