Valentijn chocolade

Valentijn chocolade – Be my Valentine

Over een bijzondere dag gesproken. Valentijnsdag, is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met leuke attenties. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Een chocoladekado is het ideale Valentijn geschenk. Onze Valentijn chocolade relatiegeschenken kunt u via de site direct bestellen. Hebt u een vraag over onze Valentijn chocolade of wilt u zelf een doosje bonbons laten samenstellen? Wij denken graag met u mee.

 

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor deze bijzonder dag!

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.