Paaschocolade

Chocolade paaseieren en paashazen als relatiegeschenk

ChocoladeTotaal is al meer dan 10 jaar specialist in het leveren van smaakvolle Paaschocolade. Chocolade eieren, een paashaas in diverse leuke variaties en overige Paasgeschenken behoren tot de mogelijkheden. Naast bedrijven leveren wij ook chocolade aan ziekenhuizen, overheidsinstellingen en (sport)clubs. Eventueel met uw logo of bedrijfsnaam. Klik op de foto voor onze scherpe staffelprijzen.

 

Paas chocolade – chocolade eitjes en paashazen

Paaschocolade voor uw bedrijf of horeca gelegenheid is eenvoudig te bestellen bij ChocoladeTotaal. Wij bieden chocolade eitjes, paashazen en overige Paasfiguren. Onze smakelijke chocolade als presentje aan uw klanten, relaties of uw eigen personeel zal enorm gewaardeerd worden. Eventueel voorzien met uw logo en een vrolijk Pasen leus.

Paas chocolade – gevulde eitjes, hazen, gadgets en figuren

Chocolade Totaal biedt u Paaschocolade van topkwaliteit. Naast de traditionele paaseitjes, chocolade eieren en paashazen is het bij ons ook mogelijk om choco gadgets te bestellen. Chocolade kippen en kuikens, chocolade raceauto’s en vliegtuigen met paashaas zijn enkele voorbeelden van ludieke chocolade geschenken.

Nieuw in ons assortiment zijn paasfiguren en eitjes van fondant en zachte suikerfiguurtjes van pectine met een suikerlaagje.

ChocoladeTotaal: De specialist in Paaschocolade als relatiegeschenk