Ga terug |

Sint Pralines

Ideaal als Sinterklaas presentje zijn onze Sint pralines

Heerlijke Sint pralines met verschillende vullingen. De mogelijkheid bestaat om een combinatie te maken van de Sintlogo’s met uw bedrijfslogo of qr-logo door gebruik te maken van onze print pralines. Dit zijn de witte pralines waarop voordelig uw logo kan worden gedrukt. Dit is al mogelijk vanaf 72 doosjes van 16 stuks, 96 doosjes van 9 stuks en 150 doosjes van 4 stuks (met 1 melk, 1 pure en 2 witte pralines). Na bestelling ontvangt u van ons een digitaal voorbeeld van hoe uw praline er voor u uit gaat zien zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Omdat de Sintpralines  minder kwetsbaar zijn dan bijvoorbeeld chocoladeletters zijn ze ook goed te versturen in de speciale verzenddoosjes als relatiegeschenk. Wij bieden ook de mogelijkheid dit voor u te verzorgen. Sintpralines zijn te verkrijgen in doosjes van 4, 9 en 16 stuks in de kleuren rood, wit en zwart.  Als weggevertje op beurzen, open dagen of in uw winkel is er ook het duodoosje met 2 pralines. Vraag naar de mogelijkheden.

Het is mogelijk om het doosje te voorzien van een sticker, kaartje, sleeve of banderol.
Ook kunnen wij de doosjes per stuk verpakt in een speciaal verzenddoosje als brievenbuspost versturen naar uw personeel of relaties.

4 stuks verpakking
Inhoud: 4 Sint pralines van melk, puur en witte chocolade
Gewicht: ca. 60 gram
Verpakking: vensterdoosje rood, zwart of wit
Afmeting: 132 x 132 x 25 mm.
De verpakkingseenheid is 48 stuks per omdoos
Minimum bestelhoeveelheid 48 stuks

9 stuks verpakking
Inhoud: 9 Sint pralines van melk, puur en witte chocolade
Gewicht ca. 145 gram
Verpakking: vensterdoosje rood, zwart of wit
Afmeting: 162 x 162 x 25 mm.
De verpakkingseenheid is 24 stuks per omdoos
Minimum bestelhoeveelheid 48 stuks

16 stuks verpakking
Inhoud: 16 Sint pralines van melk, puur en witte chocolade
Gewicht: ca. 255 gram
Verpakking: vensterdoosje rood, zwart of wit
Afmeting: 222 x 222 x 25 mm.
De verpakkingseenheid is 12 stuks per omdoos
Minimum bestelhoeveelheid 36 stuks

 

sint-pralinesChocoladeTotaal is al jarenlang  specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de feestdagen!

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.