Ga terug |

Maatwerk chocolade

Maatwerk chocolade in optima forma; reliëf chocolade en vormchocolade

Met maatwerk chocolade kunt u alle kanten op want chocolade valt te bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, te wikkelen met een eigen wikkel, maar ook in bijna iedere vorm te gieten.

Zo kunt u ter ondersteuning van uw marketing activiteiten uw product in chocolade maken maar bijvoorbeeld ook een vorm van uw logo. Niets zo aansprekend als een lekkere weggever waarmee u in één oogopslag laat zien waar het om draait. Op uw verzoek zijn bijna alle vormen te maken. Zo kunt u vaak met al betrekkelijk kleine oplages uw eigen idee realiseren in melk-, pure of witte chocolade. (vanaf ca. 50 kilo chocolade) Originaliteit in zijn puurste vorm!

vorm-chocolademaatwerk-chocolade

reliëf-chocoladechocolade-vorm

chocolade-in-vorm

Reliëf chocolade ter ondersteuning van uw marketing activiteiten

Met reliëf chocolade of vorm chocolade hebt u de mogelijkheid om uw logo in chocolade te maken maar bijvoorbeeld ook een vorm van uw product. Niets zo aansprekend als een lekkere weggever waarmee u in één oogopslag laat zien waar het om draait. Met maatwerk chocolade kunt u alle kanten uit. Op uw verzoek zijn bijna alle vormen te maken. Zo kunt u uw eigen idee realiseren. U vraagt en wij draaien. Geen hapklare brokken maar uniek in de puurste vorm.

 

 

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.