Ga terug |

Luxe bonbons

Luxe bonbons als relatiegeschenk

Voor de fijnproever kunnen wij de overheerlijke luxe bonbons uit België aanbevelen. Door ons gevarieerde aanbod van vormpralines tot hemelse handgemaakte bonbons met een natuur zuivere ganache. Ook zijn er natuurlijk andere vullingen mogelijk zoals likeur, room of praliné. Dit lekkers kan in diverse standaard verpakkingen maar als standaard niet uw norm is kunnen wij de meest uiteenlopende verpakkingen aanbieden. Dit varieert van eenvoudige kubusdoosjes met bijvoorbeeld een sticker of een bedrukte banderol tot ballotins met een rijke decoratie. Ook voor kleine doosjes met 2 bonbons kunt u bij ons terecht. Per slot van rekening past op ieder doosje een dekseltje. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

 offerte-aanvragen

 

luxe- bonbons-belgische-pralines-van-topkwaliteitChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; je kunt immers niet vroeg genoeg met de voorbereidingen van de feestdagen beginnen.

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.