Ga terug |

Chocoladereep in bedrukt doosje

Chocoladereep in bedrukt doosje – extra luxe uitstraling

Bent u op zoek naar een presentje met een nog luxere uitstraling? dan hebben we ook een 100 grams chocoladereep in bedrukt doosje. De chocolade reep is in transparante folie verpakt en weegt 100 gram. Verkrijgbaar in melk-, pure en witte Belgische kwaliteit chocolade. Het doosje is volledig naar eigen inzicht en ontwerp te bedrukken. Afmeting 150 x 80 x 10 mm. Leverbaar vanaf 200 stuks. Een weggever met extra luxe uitstraling.

 

chocoladereep-in-bedrukt-doosje

 

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; je kunt immers niet vroeg genoeg met de voorbereidingen van de feestdagen beginnen.

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.