Ga terug |

Bedrukte chocoladerepen

bedrukte-chocoladerepenSmelt u net als wij bij de smaak van chocolade? Er zijn maar weinig mensen die de verleiding van een reep chocola kunnen weerstaan. Met andere woorden: u kunt vrijwel iedereen blij maken met chocolade. Dat maakt het ook zo’n geschikt relatiegeschenk. Geef bedrukte chocoladerepen weg op beurzen en evenementen, of overhandig het als bedankje aan klanten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit cadeau valt gegarandeerd in de smaak. Bij ChocoladeTotaal personaliseert u chocoladerepen met uw logo op de verpakking of zelfs op de lekkernij zelf.

Promotionele chocolade: bedrukte chocoladerepen met eigen wikkel

Uw klanten verdienen het beste. En omdat onze bedrukte chocoladerepen u gaan vertegenwoordigen, werken wij uitsluitend met topkwaliteit. Hetzelfde geldt voor de wikkels waarop uw boodschap staat. Het zacht glanzend 100-grams papier verleent deze delicatesse een professionele uitstraling en beschermt het tegen beschadiging of temperatuursinvloeden. Laat het private label wikkel door uw grafische experts ontwerpen of kies voor één van onze standaardwikkels, waarop wij vervolgens uw logo plaatsen. Wij nodigen u uit om de voorbeelden op onze site te bekijken om een goed idee te krijgen van de mogelijkheden.

Zie hier een greep uit onze portfolio:   voorbeelden van bedrukte chocoladerepen

Verschillende soorten chocola

Van onze fairtrade chocolade heeft u de keuze uit de smaken melk, puur en wit. Ook wat het formaat betreft heeft u het voor het zeggen. Kies uit 40-grams reepjes of uit uitvoeringen van 75 of 100 gram. Voor de echte liefhebber bieden wij ook XL-repen van 200 gram. Loopt het water u al in de mond?

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; je kunt immers niet vroeg genoeg met de voorbereidingen van de feestdagen beginnen.

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.