Chocolaatjes voor bij de koffie

Napolitains – chocolaatjes voor bij de koffie

We blijven het zeggen: chocola is één van die lekkernijen waar bijna niemand ‘nee’ tegen zegt, zowel vrouwen als mannen. Kent u iemand die geen chocolade lust? Inderdaad, als het gaat om relatiegeschenken of leuke attenties gaat er niets boven het ‘bruine goud’. ChocoladeTotaal levert en personaliseert allerlei soorten chocolade: wit, melk en puur. Laat de chocolade in een bijzondere vorm gieten of kies voor onze repen of chocoladeletters. Ook is het mogelijk om het iets kleiner aan te pakken, bijvoorbeeld in de vorm van Napolitains. Deze platte, vaak vierkante chocoladetabletjes met een mooie wikkel eromheen doen het prima bij de koffie, thee of het dessert. Klik op de foto voor onze scherpe staffelprijzen. 

 

Verwen klanten en zakenrelaties

Vindt u nu dat het úw beurt is om napolitains uit te brengen? Wij geven u groot gelijk. Als leverancier van gepersonaliseerde chocolade helpen wij kleine en grote organisaties aan gewaardeerde traktaties voor hun klanten of zakenrelaties. De Napolitains zijn, buiten de Sinterklaasperiode, de populairste versnapering voor bedrijven, instellingen en verenigingen die hun doelgroepen willen verwennen. Ook horeca-bedrijven geven deze attentie graag aan hun gasten.

Napolitains met uw logo

ChocoladeTotaal levert naar wens vierkante of rechthoekige chocolaatjes. Uiteraard kunnen wij ze ook personaliseren met uw afbeelding of logo op de wikkel. Stuur uw ontwerp naar ons of laat ons meedenken en u een deel van dit werk uit handen nemen.

Het resultaat is keer op keer verbluffend en weerspiegelt het gewenste imago feilloos. Bekijk hier enkele voorbeelden van napolitains die eerdere klanten bij ons hebben besteld. De minimumbestelling bedraagt 48 kilo oftewel 9360 exemplaren. Neemt u voor een offerte contact met ons op?