Ga terug |

Paaspralines

Paaspralines als smakelijk relatiegeschenk

Verwen uw medewerkers of relaties eens met onze lekkere Paaspralines. De heerlijke gevulde Paas pralines met leuke Paaslogo’s zijn te bestellen in doosjes van 4, 9 en 16 stuks en in de kleuren wit en (doosje van 9)  geel. De mogelijkheid bestaat om een combinatie te maken van de Paas logo’s met uw bedrijfslogo of qr-logo. Wij printen dit dan op de witte praline.

De verpakkingseenheid van het doosje van 4 is 48 stuks per omdoos. Voor een doosje van 9 is dit 24 stuks en voor een doosje van 16 is dit 12 stuks per omdoos.

paas-pralinespaas-pralinespaas-pralines-met-logogrote-doos-paaspralines  doosje-geel-logo-bonbons

 

 

 

 

 

 

 

 

De Paas pralines hebben 3 verschillende vullingen. De pure praline heeft een vulling van hazelnoot, de melk een vulling van caramel en de witte heeft een vulling van cappuccino. 4 stuks verpakking

Inhoud: 4 Paaspralines van melk, puur en witte chocolade
Gewicht: ca. 60 gram
Verpakking: vensterdoosje wit
Afmeting: 132 x 132 x 25 mm.

9 stuks verpakking
Inhoud: 9 Paaspralines van melk, puur en witte chocolade
Gewicht ca. 145 gram
Verpakking: vensterdoosje wit of geel
Afmeting: 162 x 162 x 25 mm.

16 stuks verpakking
Inhoud: 16 Paaspralines van melk, puur en witte chocolade
Gewicht: ca. 255 gram
Verpakking: vensterdoosje wit
Afmeting: 222 x 222 x 25 mm.

Het is mogelijk om het doosje te voorzien van een sticker, kaartje, sleeve of banderol.
Ook kunnen wij de doosjes per stuk verpakt in een speciaal verzenddoosje als brievenbuspost versturen naar uw personeel of relaties.

Zie ook onze: Luxe PaasgeschenkenGeschenkverpakkingenPaashazenGrappige PaashazenAlle Paasproducten

 

paas-pralinesChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.