Ga terug |

Paashazen

Paaschocolade – paashazen bestellen, maar natuurlijk ook eitjes, gadgets en figuren

Paashazen bestellen is een koud kunstje bij ChocoladeTotaal.Naast de traditionele paaseitjes, chocolade eieren is het bij ons natuurlijk ook mogelijk om Paashazen te bestellen. Chocolade Totaal biedt u chocolade van topkwaliteit. Chocolade kippen en kuikens, choco raceauto’s en vliegtuigen met paashaas zijn enkele voorbeelden van ludieke chocolade geschenken. Bekijk de voorbeelden op onderstaande pagina’s maar eens.

Zie ook onze:

Paas pralinesLuxe PaasgeschenkenGeschenkverpakkingenGrappige Paashazen – Alle Paasproducten

 

paashazen-bestellenChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de feestdagen!

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.