Ga terug |

Geschenkverpakkingen Pasen

Heerlijke Belgische chocolade in luxe geschenkverpakkingen

De heerlijkste Belgische Paaschocolade in luxe geschenkverpakkingen Pasen om uw medewerkers of klant eens lekker mee te  verwennen. De geschenkverpakkingen zijn er in diverse uitvoeringen met zowel gevulde paasfiguurtjes al platte chocolaatjes of een combinatie hiervan. In grote of kleinere geschenkverpakking. Voor ieder budget. Om het helemaal “af” te maken kunnen wij uw geschenk personaliseren met een sleeve of banderol. Loopt het water u al in de mond? vraag dan snel onze offerte aan.

Zie ook onze: Paas pralinesLuxe PaasgeschenkenPaashazenGrappige PaashazenLuxe PaaseierenAlle Paasproducten

 

geschenkverpakkingen-heerlijke-paas-chocolaatjesChocoladeTotaal is al jarenlang  specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de feestdagen!

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.