Ga terug |

Paas Chocolade

paas-chocoladeChocolade paaseieren en paashazen als relatiegeschenk voor uw relaties

Paas chocolade–chocolade eitjes en paashazen

Paas chocolade voor uw bedrijf of horeca gelegenheid is eenvoudig te bestellen bij ChocoladeTotaal. Wij bieden chocolade eitjes, paashazen en overige Paasfiguren. Onze smakelijke Paas chocolade als presentje aan uw klanten, relaties of uw eigen personeel zal enorm gewaardeerd worden. Eventueel voorzien met uw logo en een vrolijk Pasen leus.

Paaschocolade – gevulde eitjes, hazen, gadgets en figuren

Chocolade Totaal biedt u Paas chocolade van topkwaliteit. Naast de traditionele paaseitjes, chocolade eieren en paashazen is het bij ons ook mogelijk om choco gadgets te bestellen. Chocolade kippen en kuikens, chocolade raceauto’s en vliegtuigen met paashaas zijn enkele voorbeelden van ludieke chocolade geschenken. Bekijk de voorbeelden op de volgende pagina’s maar eens.

Paas pralinesLuxe PaasgeschenkenGeschenkverpakkingenPaashazenGrappige PaashazenAlle Paasproducten

ChocoladeTotaal: De specialist in Paas-chocolade als relatiegeschenk

ChocoladeTotaal is al meer dan 10 jaar specialist in het leveren van smaakvolle Paas chocolade. Chocolade eieren, een paashaas in diverse leuke variaties en overige Paasgeschenken behoren tot de mogelijkheden. Naast bedrijven leveren wij ook Paaschocolade aan restaurants, cafés en overige horeca gelegenheden. Eventueel met uw logo of bedrijfsnaam. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar: info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.