Ga terug |

Luxe Kerstbonbons

Luxe Kerstbonbons voor de fijnproever- een chocolade relatiegeschenk met flair

Voor de fijnproever kunnen wij de overheerlijke luxe Kerstbonbons aanbevelen. Door ons gevarieerde aanbod van vormpralines tot hemelse handgemaakte luxe Kerstbonbons met een natuur zuivere ganache hebben wij mogelijkheden voor elk budget. Ook zijn er natuurlijk andere vullingen mogelijk zoals likeur, room of praliné. Dit lekkers kan in diverse standaard verpakkingen maar als standaard niet uw norm is kunnen wij de meest uiteenlopende verpakkingen aanbieden. In diverse maten en gewichten. Dit varieert van eenvoudige kubusdoosjes met bijvoorbeeld een sticker of een bedrukte banderol tot ballotins met een rijke decoratie. Ook voor kleine doosjes met 2 bonbons kunt u bij ons terecht. De inhoud is altijd heerlijk! Wij stellen alles naar wens samen. Vraag naar de mogelijkheden.

luxe-kerstbonbonsluxe-ballotins-met luxe-bonbons

Presentatie

Om uw heerlijke chocolade op de manier te presenteren die het verdient bieden wij u de mogelijkheid om ze op een aantrekkelijke manier te verpakken. Wij leveren bonbondoosjes in een grote verscheidenheid. Van eenvoudige duodoosjes tot en met ballotins met een rijke decoratie. Dit alles is altijd te personaliseren met een kaartje, een sticker of bedrukte banderol.

 Zie ook onze: Kerstgeschenkverpakkingen – Kerstgeschenken – Kerstpralines – alle Kerstgeschenken

 

 

 ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren bonbondoosjes-kerstvan gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op; u kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor de feestdagen! Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.