Ga terug |

Feestdagen

chocolade-voor-de-feestdagen Chocolade voor de feestdagen

Het is weer zover, de feestdagen staan voor de deur.

Wilt u uw relatie ook verrassen met een heerlijk stukje Sint- of Kerstchocolade? Dit kan! Wij bieden namelijk ook voor deze gezellige gelegenheden een uitgebreid assortiment aan chocolade lekkernijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze chocoladeletters, Sint pralines of voor Kerstmis onze heerlijke luxe kerstbonbons. Ook voor de Paasdagen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld onze luxe paaseieren of heerlijke klassieke chocolade paashaas.

Wat u ook kiest, het zal altijd een leuke en vooral lekkere verrassing zijn voor uw zakelijke dan wel particuliere relatie.

Kerst chocoladeSint ChocoladePaas ChocoladeValentijn

 

 

 

ChocoladeTotaal is al jarenlang specialist in het leveren van gepersonaliseerde chocolade- relatiegeschenken. Elke opdracht en bestelling is weer anders. Daarom is het onmogelijk om hier vastomlijnde prijzen te geven. Of u nu een vaag of concreet idee voor uw eigen chocoladegeschenk heeft, wij geven u advies en berekenen de totaalprijs voor u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bestel uw chocolade-online. Stuur voor meer informatie een email met uw verzoek naar info@chocoladetotaal.nl of bel 072-8889033.