Ga terug |

Over ons

Over ons – ChocoladeTotaal

Achter ChocoladeTotaal zitten twee zoetekauwen met een zwak voor chocola. Toen we op zomaar een dag een chocoladereep uit z’n jasje bevrijdden, vroegen we ons af waarom we die wikkels niet leuker konden maken, bijvoorbeeld met een ludieke boodschap of een bedrijfslogo. Korte tijd daarna zaten wij rond de tafel met fabrikanten van topkwaliteit chocolade en drukkers van verpakkingen.

De rest is geschiedenis. ChocoladeTotaal is uitgegroeid tot dé Nederlandse leverancier van gepersonaliseerde chocolade. Het personaliseren doen wij overigens niet alleen door middel van opvallende verpakkingen, maar ook door de vorm van de chocolade zelf aan te passen. Zo kunnen we een tekst of figuur op de repen en pralines gieten, maar deze net zo goed op chocoladeletters aanbrengen. Reken maar dat het dit jaar een heerlijk avondje wordt!

Uw organisatie is om op te vreten

Af en toe verdienen klanten en zakenrelaties een zoethoudertje. Wat is dan een beter geschenk dan het ‘bruine goud’? Met een persoonlijke boodschap of logo op de verpakking of op de chocolade zelf, geeft u een duidelijk signaal af: uw organisatie is om op te vreten. Deze originele attentie vindt gretige aftrek bij bedrijven, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Ook sportclubs en -bonden gunnen hun leden graag wat extra energie.

Het summum in klantvriendelijkheid

Wij zijn net zo verzot op onze klanten als op chocola. Daarom kunt u een persoonlijke benadering en een oog voor detail van ons verwachten. Onze betrouwbaarheid staat met de productkwaliteit die onze leveranciers garanderen, terwijl wij de offertes en de uitlevering zelf volgens strakke schema’s regelen.

Wij smullen van uw aanvraag

Als fijnproever geeft u graag toe aan de verleiding van cacao. Omdat gedeelde vreugd dubbele vreugd is, bent u benieuwd naar de mogelijkheden van promotiechocolade voor uw klanten, patiënten, leden, rekeninghouders of zakenrelaties. Wij van ChocoladeTotaal behandelen uw aanvraag met plezier. Neem vandaag nog contact met ons op voor een smakelijke offerte.